петък, 14 ноември 2014 г.

Fergie записа дует с Nicki Minaj

В момента певицата подготвя четвъртия си студиен албум. По време на чат с феновете си тя призна, че в него ще има колаборация с хип-хоп изпълнителката. 

Fergie, която в краят на септември издаде песента "L.A. Love", е на път да се завърне след шестгодишно отсъствие. Докато тя си почиваше Nicki & Iggy Azalea пожънаха голям успех в рап индустрията. 

"Това е здравословно състезание. Няма нищо погрешно. Нормално е, нещо като флирт. Нормална човешка черта.", коментира дамата от "Black Eyed Peas" по време на разговор с меломаните. Малко след това тя анонсира, че в предстоящата си компилация ще има съвместен проект с Минаж, но отказа да пусне част от мелодията, която съхранява на мобилния си телефон. 

От гостуването на чаровната изпълнителка в радио шоуто "Ebro in the Morning" стана ясно, че албума й ще излезе на пазара през 2015-та, а следващия месец започва същинската работа по него. 

39-годишната звезда разкри, че един от най-срамните моменти в живота й е бил концерта през 2005-та в Сан Диего. Без да иска тогава тя се напишква в панталоните си докато е на сцената."Това не се случва редовно. Просто закъснявахме. Шофирахме по магистралата, хванахме трафика, веднага се качихме на сцената и започнахме участието си. Аз бягах и подскачах по време на "Let's Get It Started", адреналина ми дойде в повече и тогава наведох главата си засрамена. Искаше ми се никога да не беше се случвало.", споделя красавицата. 

Американката, която има 14-месечен син Axl от съпруга си Josh Duhamel, не е единствената, която е преживяла подобен гаф пред публика. През 2012-та по времето на погребението на Etta James, Christina Aguilera усеща странна течност да се стича по краката й. Това бил спреят й за тен. През 2008-ма Method Man скачa в тълпата, а някои се отдръпват и той пада на земята. През 2009-та Drake трябваше да прекъсне концерт и да претърпи операция, защото прекалил с подскоците. През 2012-та Мадона падна по време на "Super Bowl", а през 2004-та на същото събитие на Janet Jackson й се показва зърното. През 2010-та момчетата от "Kings of Leon" бяха принудени да анулират лайфа си в "St. Louis", защото ято от гълъби не спряло да се изхожда върху тях. 




Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: