вторник, 25 ноември 2014 г.

Drake отваря нов магазин за дрехи, J.Lo - за бижута

Рапърът обяви, че скоро "Ovo" ще отвори врати в Торонто. Певицата пък ще допълни към модните си линии колекция от бижута. 

Преди време "Ovo" направиха няколко колекции, сега обаче собствениците ще си партнират с стрийт бранда "Capcom". Идеята е тези магазини в Канада да станат водещи. 

През уикенда Drake публикува снимка от външната част на магазина и написа в "Instagram": "Ovo отваря скоро...". Все още се работи по интериора, а дясната ръка на рапъра и творческия директор Oliver El-Khatib също качи фотос в социалните мрежи, на който си личи обстановката в ателието. 

От своя страна чаровната Lopez ще обедини усилията си с "Endless Jewelry" и заедно ще създадат нова модна колекция за гривни. Тяхната цена ще започне от 45 и ще стигне до 150 долара бройката. Проектът включва аксесоари от естествена телешка кожа с червена, златна и черна облицовка от влечуги. 

Относно новото начинание Джен споделя: "Моята ексклузивна колекция с "Endless Jewelry" ще смеси забавната и елегантна линия. По този начин ще дадем възможност всяка дама да изрази себе си чрез бижуто, което носи. Колекцията ще позволи на жените да се радват на красотата и на уникалността на продуктите и в същото време ще запази самоличността им.".

На официалният сайт на британската компания: http://www.endlessjewelry.eu/ вече можете да разгледате и да закупите желаните от вас висулки, гривни. 




Снимки - https://www.google.bg/

Няма коментари: