четвъртък, 20 ноември 2014 г.

Nicole Richie вдъхновена от стила на майка си

Дамата призна, че нейният уникален стил е повлиян от вкуса на Brenda Harvey Richie към модата. Това обаче не винаги е лесна задача за модните икони. 
Звездата разкри, че голямо влияние върху нея като дизайнер е оказала майка й. Бренда имала основна роля в модните решения, които взимала дъщеря й. Въпреки това модните критици определят техните стилове като много различни. 

По повод на колекцията "House of Harlow 1960"  Nicole обясни пред сп."People": "Винаги си мисля как искам да изглеждам като стана по-възрастна. Ние имаме различни стилове. Нейният е по-дамски. Такъв, какъвто моят едва ли някога ще бъде. Но тя беше моето вдъхновение да навляза в този свят.".

33-годишната американка сподели своите топ съвети за облеклото между отделните сезони. Тя самата пътува много и често дели времето си между Калифорния и Ню Йорк."Аз обичам да нося поло и да имам някакви по-летни дрехи под него. Така че есента и зимата са ми преходни сезони. Обичам блейзери с щампи. Обичам големи якета, палта и шапки. Мисля, че когато си играете с пластовете и слоевете всичко е на ваша страна.", допълва дамата, която в момента е със синя коса.

Richi, която има син и дъщеря на пет и шест годинки от съпруга си рокера Joel Madden, има желание те да придобият своя собствен стил и чувство за мода. "Sparrow се носи в rock n roll. Той е голям фен на "The Eagles", Jimi Hendrix и Don Henley. Harlow има момичешки стил. Ние като родители ги оставяме да бъдат такива, каквито са си по отношение на това какво да обличат и от какво се интересуват. Каквото ги вълнува ме вълнува и мен.", признава още красавицата.




Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: