вторник, 18 ноември 2014 г.

Chris Martin призна какъв е искал да е като дете, кой го вдъхновява и за общия проект с Avicii

Певецът е впечатлен от начина, по който Katy Perry работи по даден проект. Мартин разкри, че ако беше по-млад би участвал в поредицата "The Hunger Games".
Крис е очарован от последователността на Пери и подобните акорди в песните й. Той споделя пред "Beat x Beat" новото уеб предаване на "Beats by Dre" следното: "Ще ви кажа истината. Аз много слушам Katy Perry. Много от песните й имат еднакъв акорд през цялото време. Тялото ти се чувства удобно с тях, мелодията се променя нагоре и има ритъм, който те завладява и привлича интереса ти. Това е причината да харесвам този начин на правене на парчета.".

Освен това изпълнителят не крие страстта си към електронната денс музика."Песните са вдъхновени от електронната музика и хората я харесват. Ето защо искам да имам поне една песен, която да произлиза от този свят.", допълва британеца. Той е помолил Avicii да му помогне за този проект. "Той прави свой вариант, ние с "Coldplay" работим по наш. В крайна сметка ни трябват седмици, за да намерим баланса и да оставим най-добрата версия", обяснява Мартин. 

37-годишният фронтмен призна също, че се радва на "Игрите на глада" и ако беше тинейджър със сигурност би взел участие в продукцията. Това, което музиканта харесва във филма, е че хората трябва да се избиват, за да спечелят състезание. Както знаете бившата му любима Jennifer Lawrence е главен герой в лентата. 

Пред вестник "Daily Mirror" той казва:"Като дете колекционирах ножове. Бях много запален по игрите навън и исках да бъда Robin Hood. Сега бих искал да съм в "The Hunger Games"." 

Певецът излизаше три месеца с 24-годишната актриса, след което взеха решение да се разделят. През март тази година пък блондина се разведе с жена си Gwyneth Paltrow. Според слуховете след края на отношенията си с Крис преди месец Дженифър се е завърнала при бившото си гадже Nicholas Hoult. Вестник "Daily Star" пише, че той редовно й се обаждал по скайп и връзката им ставала все по-близка. Роднините на младежа искрено се радвали на тази новина и се надявали те отново да бъдат заедно. 




Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: