четвъртък, 21 май 2015 г.

Слави срещу Маги Халваджиян в бой за рейтинг

На 25-ти май зрителите на Би Ти Ви и Нова отново ще бъдат пред дилема - дали да изберат грандиозния концерт на Дългият в зала "Арена Армеец" или финала на третия сезон на "Като две капки вода".
За пореден път битката за рейтинг у нас ще е жестока. Двете конкурентни телевизии ще предложат на зрителите този понеделник от 20 часа две дългоочаквани представления. Въпреки трудният избор обаче някои хора са спокойни, защото дори и да изпуснат едното предаване винаги могат да го гледа на запис онлайн.

Първите епизоди на  „Като две капки вода” предизвикаха истинска еуфория. По данни на независимата международна пийпълметрична агенция "Nielsen Admosphere Bulgaria" средният брой на зрителите по време на тричасовото шоу e бил 1,07 милиона души. 40% от активното население от 18 до 49 г. е избрало шоуто за звездни трансформации и само 23% са предпочели да гледат втората най-голяма медия. Новият сезон със сигурност събра доста почитатели в последните месеци, а една от причините освен екипа от професионалисти и добри водещи са и участниците като Азис, Криско, Жана Бергендорф и други. За лек автомобил на финала ще се борят 4-мата с най-висок вот, а именно актьорите Ненчо Балабанов и Филип Аврамов, както и музикантите Кристиан Талев и Васил Боянов. 

Концертът на Слави Трифонов и "Ку-ку бенд" обаче има реални шансове да срине репутацията на Нова телевизия. Над 17 хиляди присъстваха на музикалното събитие, което се състоя в края на април в столицата. За броени дни билетите за проявата бяха изкупени и гологлавия водещ обеща на есен да направи повторно шоу на стадион "Васил Левски", чийто капацитет е 43 хиляди седящи места. 



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: