вторник, 19 май 2015 г.

Феновете на Iggy Azalea недоволни от корекции й

След като наскоро певицата уголеми бюста си, преди дни тя се появи на музикалните награди "Billboard" с различни скули, нос и брадичка. Почитателите й обаче са ужасени от крайния резултат. 
Не за първи път Iggy е критикувана за начина, по който изглежда. Преди време папараци я бяха заснели по бански и никой не й спести коментари за целулита й. Малко след това блондинката си прави корекции на бюста. Това, което сега шокира феновете й беше визията й на "Billboard Music Awards". 

"Oчевидно е, че си е правила корекции наскоро, защото носа и брадичката й изглеждат по-къси, по-изправени и по-тесни.", каза козметичен хирург Dr. Yoel Shahar при "Natural Look Institute" в Ню Йорк. "Тя изглежда има и имплант в брадичката, защото е остра и асиметрична. Добър резултат.", допълни специалиста. 

Dr. David Cangello заяви следното: "Върхът на носа й изглежда по-различен от снимките през март и тези през май. Всъщност брадичката й е леко крива, което може да е в следствие на неправилен имплант.".

Преди месеци изпълнителката споделя пред "Vogue", че има импланти в бюста и е много доволна. "Обичам ги толкова много, често говоря за тях. Преди ми казваха да не го правя, защото са малки, но аз продължавам, защото съм бъбрива.", обяснява още Azalea.

На "Billboard Music Awards" певицата представи най-новото си парче заедно с Britney Spears "Pretty Girls". Малко след краят на проявата звездата сама разкри в "Instagram", че харесва новия си външен вид и публикува снимка на лицето си. Меломаните обаче са категорични, че след като е легнала под ножа австралийката е заприличала на "пластмасова кукла" и че естествената й визия е била по-добра от тази в момента.



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: