вторник, 12 май 2015 г.

Kanye West стана "доктор"

Рапърът получи почетна степен от престижният Арт институт в Чикаго. Вчера той треперейки от нерви взе отличието си и призна, че сега живота му ще е по-лесен.
37-годишният изпълнител държа реч пред 900 завършващи студенти. Той вдигна наградата си и призна, че тя ще направи живота им по-лесен, защото вече няма да има нужда да се доказват и да защитават толкова усилено възможностите си.

Kanye каза: "Чувствам се малко притеснен. Притеснение от смирение и скромност, защото ще бъда почетен. Да бъдеш разпознат, че си хуманист. Всичко, което мислех докато стоя тук и треперех малко...Трябва да се отърва от това чувство. Не трябва да съм нервен. Това отличие ще направи нашите животи по-лесни поради две причини: Няма нужда да се защитаваме и ще ни е по-леко.".

West, който има почти 2-годишна дъщеричка от Kim, посъветва още колегите си да се извиняват, защото е по-лесно, отколкото да изразяваш становището си. "Аз съм поп артист. Моята среда е публичното мнение и света е моето платно. "Съжалявам" е дума, която може да използвате често. Тя дава възможност да изказвате мнение. Да се извинявате за него и възможност да го казвате отново. Хората казват "Не трябва да съжаляваш, че си дал мнението си."", допълни рапъра. 

Талантливият американец преди време прекъсна университета, защото стартира музикалната си кариера. Той разкри, че ако е имал този приз, когато е решил да се занимава с мода нещата биха били много по-прости. "Когато изнасях лекция в Oxford бях подведен за този университет, защото имах друга мисия да се развивам в друга насока - да правя филми, участия. Щеше да е съвсем различно ако можех да кажа, че съм завършил Института по изкуствата в Чикаго. ", категоричен бе чернокожия музикант и дизайнер.



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: