четвъртък, 7 май 2015 г.

Theo James e новото лице на "Hugo Boss"

Актьорът е най-новото рекламно лице на марката за последна й колекция за парфюми. Първата му кампания ще стартира този септември. 
Theo е подписал договор да бъде посланик на ароматите и вече е започнал да работи по рекламната кампания на бранда. Екипът вече е направил част от снимките, които ще бъдат официално разпространени тази есен.

30-годишният артист, който наскоро бе засечен да прави фотосесия в Ню Йорк, призна, че за него е "чест", че са го поканили да се присъедини към тази компания. Той написа следното изявление: "Аз съм толкова развълнуван, че ще представят парфюмите на "Boss" в най-новата им колекция. От дълго време се възхищавам на марката, че съумява да намери баланса между класиката и съвремието. Тази кампания ще задуши емблематичния дух на фирмата и  ще отрази моите собствени вкусове и нагласи към един наистина уникален аромат.". Предишните лица на "Hugo" са били Gerard Butler, Orlando Bloom и Ryan Reynolds. 

Любопитен факт около красавеца е, че преди месец англичанина решил да обезщети задните си части и да последва примера на Дженифър Лопес, която ги застрахова на стойност 27 милиона долара. 



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: