вторник, 5 май 2015 г.

Cara Delevingne с уникален body art на "Met Gala"

Моделът бил вдъхновен от "China: Through The Looking Glass". Justin Bieber пък наруши правилото на събитието и си направи селфи с изрисуваната блондинка. 
22-годишната красавица бе покрила тялото си с временни татуировки с флорални мотиви. За визията си се беше доверила на Stella McCartney като носеше нейн гащеризон. Косата на Cara бе прибрана, а грима - със изписани вежди и тъмни сенки над очите.

Проявата се проведе в Ню Йорк в "Metropolitan Museum of Art". Delevingne се забавлява с приятелките си певицата Rihanna и дизайнерът McCartney. Моделът публикува снимка в "Instagram" с Рири: "Време е за RIHunion #excusethepun #MetBall. (sic)''. 

От своя страна изпълнителката зашемети всички с роклята си на "Guo Pei", която била шита цели две години. Пред "VanityFair" тя призна: "Толкова съм влюбена в тази рокля. Воалът е уникален. Не мога да се движа без помощ, но си струва. Има китайски мотиви и е изработена от китайка в продължение на две години."

Madonna избра да се облече в "Moschino", а тоалета й много напомняше на този, с който се появи на "BRIT Awards", по времето на които певицата падна от сцената. 56-годишната дама се пошегува: "Работя по този воал. Той няма да ме повлича надолу.".

Beyonce, Jennifer Lopez и Kim Kardashian носеха сходни бродирани рокли. Bey бе с "Givenchy", J.Lo с "Atelier Versace", a госпожа West се довери на "Roberto Cavalli". Ellie Goulding бе със сребриста рокля на "Marchesa" от 20-те години, близначките Mary-Kate и Ashley Olsen бяха в черно, които според експерти биха отивали повече на визиите им през 2013-та, защото темата на "Met Gala" тогава бе пънк. 

Тук можете да разгледате най-интересните тоалети на звездите участвали в снощния грандиозен бал: http://www.look.co.uk/.



Снимка - https://www.facebook.com/

Няма коментари: