вторник, 26 май 2015 г.

Рапърът Juicy J приет в болница

Изпълнителят официално съобщи новината и се извини на феновете си, че турнето му се прекратява. Той е получил задушаване и по спешност е влязъл в лечебно заведение. 
Juicy беше на обиколката си "The Hustle Continues", но след здравословните проблеми е преустановил концертите. Рапърът искрено съжалява за неприятния инцидент и помоли почитателите му за разбиране. Той написа в туитър: "Искам да се извиня на феновете си в San Francisco, трябваше незабавно да бъда приет в болница, защото имах липса на кислород. Обичам ви всички. Молете се за мен.".

Няколко часа по-късно J публикува снимка в "Instagram" от клиниката и даде повече информация за състоянието си. Според лекарите случилото се дължи на преумора и в момента той трябва да се отдаде на активна почивка. 

Въпреки ситуацията организаторите на турнето се надяват, че съоснователят на "Three 6 Mafia" ще се възстанови и ще може да зарадва публиката в Seattle. Музикантът е отишъл при експертите и признал, че се чувства значително по-добре.

В социалните мрежи звездата разкри, че ще реализира шоуто си тази вечер. "Ще бъда в Seattle днес, искам да знам кой е най-добрият диспансер, аз имах три. Честит празник на всички федерални. Нека възпоменем американците, които са загинали във война.", сподели още 40-годишния изпълнител.Няма коментари: