петък, 8 май 2015 г.

Ella Eyre ще дари косата си за благотворителност?

Певицата призна, че е готова да се жертва с дългата си и къдрава коса в името на добра кауза. Цели 20 години са били необходими за израстването на красивата й грива. 
Изпълнителката, която е запомняща се с невероятния си глас, но и с уникалната си прическа, е на път да се раздели с нея. Макар да я е гледала две десетилетия Ella обмисля да се обръсне гола глава.

Преди време Jessie J също се подложи на подобна интервенция и дълго време бе 0 номер. Когато бе запитана от журналисти от вестник "The Guardian" дали би последвала примера на колежката си Eyre заяви: "Правя много неща за благотворителност. Бих направила и това. Възхитително нещо е, но ми отне 20 години, за да имам тази коса. Трябва да платя доста пари за перуки, които да нося близките 10 години.".

Според британката тя има най-добрата коса в музикалната индустрия и не можела да повярва, че й било отправено предложение да се конкурира с бившия член на "One Direction" Zayn Malik, който наскоро се подстрига късо. Двамата се борели за титлата "Най-добра коса на поп знаменитост". "Toй има хубава коса, но няма обема на моята. Той е моят конкурент.", обясни певицата в интервюто за британския таблоид. 

Въпреки всичко младата дама се колебае да посегне на гривата си, защото тя е като неразделна част от нея и от живота й като артист. На красавицата й отнемало по три часа на ден да фиксира косата си. "Това определено е неразделна част от мен, тя е част от шоутата ми, когато имам участия. Аз имам доста животински стил и начина, по който изразявам себе си по концертите си също е свързан с косата ми. Мисля, че никога не бих се обръснала, защото тя е много къдрава и ще отнеме много време, за да порасне, а ефекта ще е сърцераздирателен.", разкри още 21-годишната звезда. 



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: