понеделник, 4 май 2015 г.

Издават албум с неиздавани песни на Kurt Cobain

Компилацията ще съдържа парчета, които изпълнителят е записал преди смъртта си. Албумът трябва да излезе това лято, а в него ще има не малко домашни записи. 
Вокалът на "The Nirvana", който се самоуби на 27 години през 1994-та, е работел по няколко проекта в дома си. Сега обаче е дошъл подходящия момент всички песни да бъдат събрани в един диск и да бъдат издадени. Това твърди директорът на документалния филм "Kurt Cobain: Montage of Heck". По думите на Brett Morgen той е екипа му скоро ще изненадат почитателите на покойния рокаджия. 

"Албумът ще съдържа песни записани в дома му. Ще се почувствате така все едно се разхождате с Kurt през горещото лято в Olympia, Washington докато той си тананика.", допълва продуцента. 

Колекцията от парчета на звездата се появява след като режисьора получава пълен достъп до архива на американеца. Той разкрива, че е открил над 200 часа нечувана от меломаните музика на Cobain. 

В компилацията ще бъдат включени дует със съпругата му Courtney Love, кавъри на "The Beatles", както и някои смешни и не толкова весели случки в живота на легендарния фронтмен. Има и история, в която музикантът споделя как е загубил девствеността си. 

Пред "Bedford + Bowery" Morgen заяви: "Наистина хората ще се учудят. За да бъде ясно това не е албум на групата му, това е просто проект на Kurt. Ще чуете неща, които никога не сте подозирали, че могат да излязат от него.".



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: