петък, 22 май 2015 г.

DJ Marten с дебютен албум

Талантливият водещ и музикант заедно с барабаниста Николай Данев работели над една година по общия им проект. Той може да бъде намерен на диск, а скоро и в ограничен винил тираж. 
Мартен е изключително доволен от реализирането на албума, в който вземат участие Белослава, Любо Киров, Рут Колева, Деси Андонова, Криста, Александър Славчев, Тони Рикев, Мирослав Иванов и други.

В предаването на Би Ти Ви "Преди обед" Роберто и Колева представиха колаборацията си "Funkalized", чието видео е делo на режисьора Иван Москов. Клипът можете да гледате тук: https://www.youtube.com/. По думите на диджея в момента екипа е започнал работа по втора компилация. "Толкова много се вдъхновихме от възможността да го направим този проект, никога не съм вярвал, че ще направим това нещо. Аз съм винаги много критичен към себе си.", признава татуирания музикант. Той допълни, че най-труден е бил процеса с документацията, "бумащината" за уреждането на авторските права в Министерството на културата. където не знаели кой е и какво иска. 

Дизайнер на обложката на дебютния албум на Мартен и Ники Данев е Георги Панчев, а продуцент "Music Clinic Records". Електронното дуо вече събра куп родни изпълнители в столичен клуб, където бе промоцията на "Heartbeat". "Много съм щастлив, че най- накрая успяхме да реализираме "HEARTBEAT". Нашият дебютен албум с Nikolay Danev. Можете да го намерите на диск, скоро и в лимитиран винил тираж и разбира се в iTunes и другите платформи за музика. Благодаря на всички прекрасни хора, които ни подкрепиха и участваха в нещо, което мога да нарека само началото. Вече започнахме работа по втория. Пускайте "HEARTBEAT" и айде към морето !:)", написа водещия на "България търси талант" в социалните мрежи. 



Снимка - https://www.facebook.com/

Няма коментари: