четвъртък, 28 май 2015 г.

Ruth ще подгрява Lauryn Hill

Легендарната певица ще направи концерт у нас на 15-ти юли. За първи път в зала "Арена Армеец" ще бъде построена отворена сцена.
Организаторите на проявата въобще не се замислили кого да поканят като подгряващ изпълнител. Талантливата Колева от малка има влечение към соул и джаз музиката и се възхищава на творци като Marvin Gaye, Ella Fitzgerald и Nat King Cole.

Рут учи една година в поп академия в Л.А., от където започва и да експериментира в други стилове като например хип-хоп, поп, инди. Един от последните й албуми става хит в Япония, а наскоро реализира проект със Софийската филхармония. 

Младата звезда с трепет споделя и коментира новината, че ще излезе на сцената преди американката. "Готови или не, идвам и .... ще открия концерта на Lauryn Hill в София.", написа 25-годишната дама в социалните мрежи.

Зад нея през годините са заставали световни имена като продуцента Mark Ronson, водещия на "BBC 6Music" Hugh Morgan, а новият й албум "RHYTHM SLAVE" е записван в САЩ с помощта на продуцента на групата "Kan Wakan" - Brandon Coleman, който дълги години е работил и с Alicia Keys.



Снимка - https://www.facebook.com/

Няма коментари: