вторник, 29 ноември 2016 г.

Mariah Carey мина на рибна диета

Изпълнителката продължава да сваля излишните килограми благодарение на новия си хранителен режим. Звездата се отказа от всички кулинарни изкушения и премина на високо протеинова диета като консумира само сьомга.
Дамата разкри пред "E! News", че диетата й е изключително тежка. "Всичко, което трябва да ям е норвежка сьомга и каперси всеки ден. Това е. Всъщност съм сериозна. Опитвам се да се придържам към протеините. Това е най-лошото.", сподели за изданието певицата.

На 4-ти декември ще излезе най-новият документален филм за Carey озаглавен "Mariah's World". Именно в него феновете й ще научат повече подробности около раздялата й с милиардера James Packer, за когото бе сгодена. Те сложиха край на връзката си след бой по време на почивката им в Гърция. 

Голяма част от снимките за шоуто са правени преди двойката да се раздели. Зрителите ще видят как Mariah пробва сватбени рокли. Въпреки всичко обаче красавицата отказва да се разстройва и с твърдост гледа към кадрите от нереализираната си венчавка. "Нали знаете, всички неща в живота се случват така, както трябва да станат. Ако беше писано да се случи щеше да стане. Ако не - просто трябва да приемам това и да продължим напред.", обясни изпълнителката.

В проектът почитателите на звездата ще могат да надникнат зад кулисите на бляскавия й живот. Един от по-любопитните факти преди излъчването на първият епизод е, че американката отказала да се вслуша в съветите на асистентите си да спре със срещите докато работели за нея пред последната година. 

Сериалът ще отрази отношенията на блондинката с 49-годишният богаташ. След така стеклите се обстоятелства екипа на продукцията мислел да редактира целия сюжет. Близки до австралийският медиен магнат обаче заявиха за "Entertainment Tonight", че той нямал нищо против да бъде включен в сагата.



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: