понеделник, 14 ноември 2016 г.

Venci Venc' се сгоди

Рапърът напоследък има много поводи за радост в личен и професионален план. Преди броени дни той предложи брак на приятелката си Пепи, а на 25-ти ноември ще излезе дебютният им албум с Pavell "SeTaaBrat". 
Любопитното е, че Pavell вече няколко години е обвързан с певицата Михаела Филева, но все още не са преминали на по-сериозно ниво. Venci пък обича жените и флирта по време на участията си с тях. Фриволното му поведение беше и причината за раздялата с бившата му приятелка. Не след дълго изпълнителят открито демонстрира на обществени места и в социалните мрежи, че има нова половинка. Още от лятото новата звездна двойка започна да дава интервюта заедно. Именно от едно такова стана ясно, че си отглеждат пчели у дома. 

Пепи е позната на много хора от предаването "Господари на ефира", в което беше адреналинка. Истината е, че двамата се познавали от ученическите си години дори имали връзка за кратко.

Явно чувствата и приятелските им отношения са се съхранили, защото в момента са неразделни дори планират сватба. Преди дни рапърът направи живо включване във фейсбук от клуб в Стара Загора. Освен че пиха шотове, влюбените видимо бяха щастливи и превъзбудени. Девойката показа в близък план пръстен на ръката си, който личеше, че е годежен. 

След седмица пък меломаните ще могат да се насладят на стари и нови парчета от нашумялото дуо. "До няколко дни.... първият ни албум е факт!:) Яко неиздавани тракове! Една мечта е на път да стане реалност.", написа Venc'.

Колегата му беше по-емоционален и сподели: "Бяха откачени 4 години. От толкова горе долу правим музика с брат ми Venci Venc'. Минахме през доста градове в България. Запознахме се с адски много хора, повечето от които яки, което ми дава надежда за страната ни. Носихме и snapback, носихме и вратовръзки. Правихме музика за слушане, за скачане, за замисляне и за отпускане. И сега, малко преди рождения ми ден, ще успея да сбъдна още една своя мечта - с музикалния ми брат ще имаме албум. Истински, реален, на твърд носител, с всички книжки и нужни неща. Включващ само 7 издавани, за сметка на цели 11 неиздавани парчета. Колкото и да съм слушал, че нямало смисъл да се издават албуми в България за мен има смисъл! 25.11.2016 Setaabrat.com.".



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: