четвъртък, 24 ноември 2016 г.

The Weeknd пази косата си

Изпълнителят, който наскоро се раздели с нестандартната си прическа, призна, че е поверил косата на мениджъра си. Канадецът се чувства по-добре с новата си визия и разкри, че претърпял много болка и лишения заради имиджа си.
Видяхме подстриганият The Weeknd в колаборацията му "Starboy" с "Daft Punk". Именно седмици след излизането на парчето певеца проговори за новата си визия и за това, че вече може да спи по-спокойно и да носи шапки.

26-годишният талант дал косата на приятелят си и негов мениджър Amir ''Cash'' Esmailian. Звездата с радост се наслаждавал на падащите кичури по време на пълната му промяна. "Тя е на сигурно място в ръцете на Cash. Визията вече не е там. Тя беше там, но вече не е и също като в музиката става леко тъжно. Това беше най-великото чувство на всички времена. Беше супер. Мога да спя по-добре, чувствам се по-олекнал и когато пея - пея по-добре и се чувствам по-добре. Не можете да си представите колко много болка изтърпях. Най-хубавата част от всичко е, че отново мога да нося шапки. Вървя по улиците, отивам на ресторант с шапка и никой не ме разпознава. Чувството е страхотно.", споделя музиканта в радио предаването "Beats 1". 

Abel Tesfaye, както е истинското име на канадеца, не скри, че е имал проблем с алкохола и че често излизал на сцена пиян, за да може да се справи с напрежението. "Имам добър екип. Добре е да имаш добър тим. Особено ако си израснал с него. Мисля, че всички загубват себе си, когато започват да режат връзките с хората, които са ги направили това, което са. Когато нещата не вървят добре, а имаш участия, но си такава личност, трябва да си силен. Аз нямам танцьори зад гърба си, които да замажат положението. На сцената сме аз и микрофона. Бях свикнал да излизам пиян заради нервите.", призна още изпълнителят пред Zane Lowe. 

Само преди ден излезе най-новият сингъл на The Weeknd "Mania". Проектът е направен като късометражен филм и е с продължителност 12 минути. За броени часове видеото е гледано от близо четири милиона души. Можете да му се насладите тук: https://www.youtube.com/.



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: