четвъртък, 17 ноември 2016 г.

Robbie Williams се бори с вечерният глад

Изпълнителят призна, че често има вредният навик да се храни в малките часове на нощта. Въпреки че е намерил диета, която да го поддържа във форма, той не крие, че няма контрол върху тялото си през вечерта.
Звездата даде интервю за италианското радио "DeeJay", където сподели за проблема си с нощното ядене. "Аз се събуждам по средата на нощта и отивам до хладилника.", казва Robbie. Той допълва, че никога не консумира полезни неща, когато това се случи. "Не искам маруля или салата. Толкова е странно.", разкрива певеца.

Преди няколко месеца музикантът проговори за този си навик. "Това наистина се случва. Спиш, ходиш до хладилника, заспиваш и ядеш. На следващия ден намирам опаковките от това, което съм погълнал.", обяснява Williams.

Тези откровения идват само седмици след като съпругата му Ayda Field участва в британското предаване "Loose Women". Именно там тя разказва за манията на любимия си да свали килограми и строгата диета, на която е подложен. 

Стана ясно, че още от 15-годишна възраст и по времето на "Take That" изпълнителят е бил наричан "дебел" и вечно е бил на хранителен режим. "Той винаги отказва торти по рождени дни и Коледа. На мъжът ми трябва да му позволят да си похапне пай.", категорична бе американката в шоуто. 



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: