четвъртък, 10 ноември 2016 г.

Charlize Theron: Годините не ме интересуват

Блондинката разкри, че мрази да чува колежките й да се оплакват от възрастта си. Тя приема факта, че като по-млада е имала повече роли и е категорична, че правилата се променят за добрите актриси.
41-годишната дама обясни какъв е реално проблема на обществото относно застаряването. "Дойде време жените да осъзнаят, че начинът, по който изглеждаме отвън не е най-важното нещо. Не е вярно, че с напредването на годините значимостта ни се губи.", заяви красавицата за италианското издание на "Vanity Fair".

Тя допълни, че не й харесва това "мрънкане" в Холивуд. "Филмите са просто огледалото на обществото. Проблемът в Холивуд и равнопоставеността на половете е нищо в сравнение с проблема в обществото.", каза още Theron.

Не веднъж актриси като Meryl Streep, Julianne Moore и Maggie Gyllenhaal поставяха въпроси за двойните стандарти в индустрията и за това, че на жените се дават по-малко роли и съответно заплащането е различно от това с на господата.

Австралийката счита, че остаряването е естествен процес. "Как може да ме е страх от нещо толкова естествено? Застаряването е част от живота ни, не може да го избегнем. Част от мен е наистина благодарна за всички тези неща, които се случиха след като започнах да остарявам. Сега съм много по-мъдра от преди 20 години. Бръчките са нищо.", споделя актрисата.

Преди време Charlize гостува в американското предаване "Today", в което призна: "Хората ме питат какво е феминизъм. Мисля, че ние жените трябва да бъдем оценявани, както нашите партньори. Работим заедно и ни е еднакво тежко. Трябва да се говори за това и се надявам да се вземат някакви адекватни действия. Като погледнете света 50% от населението е от жени. Къде е нашето място? Къде е нашата стойност? Ние заемаме тази част от вселената и трябва да бъдем оценени по този начин.".



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: