петък, 25 ноември 2016 г.

Tom Hanks: Clint Eastwood третира актьорите си като коне

Актьорът направи шокиращо признание. Според него режисьорът се държи властно и не зачита мнението на хората, с които работи.
Hanks участва в един от последните проекти на Eastwood "Sully". Това беше причината американеца да проговори за опита си да снима с един от най-известните холивудски директори. 

"Вие със сигурност няма да искате да видите как изглежда той. Той третира актьорите си като коне. Когато той правеше "Rawhide" казваше: "Действие" и всички животни хукваха. Казвал е с тих тон: "Добре, давай.", а сега крещеше: "Достатъчно. Режи.". Поведението му е доста смущаващо.", призна Tom в шоуто на Graham Norton.

Актьорът влезе в образа на Chesley Sullenberger и задачата на екипа била доста тежка, защото трябвало достоверно да предадат емоциите и цялата картина от случилото се. "Той извади кучешки уши, класифицира и отбеляза сценария, който беше прочел. Сигурен съм, че жена му е написала "Не" върху него с червилото си. Ние преминахме през всяка страница и всеки момент, всеки удар беше коментиран. Той вечно имаше мнение.", допълни звездата.

За да може добре да изиграе ролята си артиста се е срещнал с истинския Sully, който страда от посттравматично стресово разстройство, което е в резултат от инцидента. Битката била да се докаже, че аварийното кацане не е пилотна грешка, а правилна реакция от страна на командира.

"Мисля, че героите са хора, които доброволно поставят себе си по пътя на злото. Това е критерият, по който можем да кажем, че някой е успял да излъже смъртта по някакъв начин. Това да се изправиш пред 140 души, които са седнали на местата си в самолета и да кажеш: "Знам, че ще сме в самолета 3-4 часа, но не се тревожете ще ви измъкнем от него.". Това е някой, който може да поеме отговорност, която е по-голяма от средните изисквания за работа."., убеден е още Hanks. 



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: