сряда, 30 ноември 2016 г.

Irina Shayk е бременна

Моделът очаква първото си дете от актьора Bradley Cooper. По време на "Victoria's Secret Fashion Show" в Париж тази седмица тя демонстрира лекото си закръглено коремче. 
30-годишната дама вече е доста развълнувана, че ще става майка. Това съобщава "E! News" като изданието допълва, че звездната двойка се събра през май тази година. Красавицата показа корема си докато ходеше по подиума облечена в червено бельо. 

Irina наскоро беше заговорила, че иска да има деца в по-ранна възраст. Тя заяви: "Мисля, че семейството е причината ние да сме тук. Обичам работата си и тя е много важна за мен. Наистина се наслаждавам на това, което правя. Най-важното нещо обаче в живота ми са семейството, приятелите и хората, които обичам.".

Рускинята сподели още, че родителите й са заедно повече от 20 години и определено един ден ще иска да последва примера им. "Това е най-важното нещо на Земята. Не смятам, че има перфектно време, за да създадеш свое семейство. Мисля, че най-важното е да имаш точния човек до теб.", убедена е Shayk.

Сестра й родила едва на 22 години и за нея това било правилното време. "През януари ще навърша 31 така че скоро ще дойде и моето перфектно време. Не знам кога - времето ще покаже.", призна не отдавна модела.

Бившата половинка на Cristiano Ronaldo не крие, че е романтична натура, но счита, че мъжете трябва да са по-романтични от жените. "Определено мога да се нарека романтична. Мисля, че това е много важно. Когато съм угрижена смятам, че мъжа е този, който трябва да прави мил жест към любимата си, а не обратното.", категорична е брюнетката.

Сред по-интригуващите моменти на събитието беше и "играта" на The Weeknd с бившата му приятелка Bella Hadid. По време на участието си музиканта не спря да оглежда дамата и да върви след нея, което даде кард-бланш на на папараците, че той все още не е преживял раздялата им. 



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: