понеделник, 28 ноември 2016 г.

Robbie даде една от наградите си на Wayne Rooney

Певецът разкри, че е подарил статуетка от "Британските музикални награди" на футболиста. Музикантът изпратил приза с надеждата да развесели играча, който в момента се възстановява от контузия. 
Наскоро Williams грабна своето 18-то отличие от "BRIT Awards". Tой останал шокиран от вестта за травмата на звездата на "Manchester United". Това е причината изпълнителят да помоли мениджъра си да изпрати подарък на Rooney.

"Wayne се контузи по време на мач и тогава изкрещях на мениджъра си: "Michael, ще изпратиш ли една статуетка на Wayne Rooney... Кажи му да се оправя по-бързо от мен.".", призна Robbie за радио "Times".

Британецът сравни решението си с покупка по интернет, когато си на приспивателни. "Всичко беше добронамерено. Той ми изпрати чифт футболни обувки с автограф. Добра сделка!", допълни певеца.

Той не скри, че не винаги получава обратна връзка от знаменитостите. "Миналата година се опитах да работя с Bruno Mars, но така и не получих отговор в замяна. Опитах да работя и с Max Martin - също без резултат. Те буквално не ми върнаха обаждането. След това срещнах Harry Styles на летището. Тогава го попитах с кого записва сега. Той отвърна, че прекарал една седмица с Bruno Mars и щял да изкара нова такава с Max Martin.", сподели разочаровано таланта.

Легендата беше представена по-рано този месец от колега си от "Take That" като "Британска икона" по време на концерт в Лондон. Williams е едва третият артист, който е удостоен с това отличие, което ще му бъде връчено на "BRIT Awards" 2017. Преди него тази награда са печелили Sir Elton John и покойния David Bowie.



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: