сряда, 16 ноември 2016 г.

Eva Longoria пуска празнична модна линия

Дамата дебютира като дизайнер през юли. Сега, когато остава малко повече от месец до празниците, тя реши да открие нова колекция посветена на коледния дух и настроение. 
Звездата от сериала "The Desperate Housewives" пусна своята първа линия "The Limited" през лятото. Освен като актриса и продуцент Eva има голям успех и като дизайнер. Месец и половина преди Коледните и новогодишни празненства тя е готова за ново предизвикателство.

Longoria иска да създаде дрехи, които да са подходящи за коледните партита и за моментите, в които семействата се събират заедно. Тя се е фокусирала върху детайли, които могат лесно да се съчетаят и комбинират. Например красавицата има желание да направи топове и блузи, както и горни дрехи, които да могат да се носят през деня и вечерта. 

Американката с латински произход даде зелена светлина на новата си колекция с публикуването на видео в "Instagram", на което се вижда как твори. Надписът под него гласеше: "Толкова се вълнувам да обявя, че Коледната колекция на Eva Longoria е вече тук. Новите линии са вече тук от днес. thelimited.com". 41-годишната дама разказва още за вдъхновението си да стане дизайнер на дрехи. Акцентира се върху полото, роклята и коженото болеро. Целият рекламен клип можете да гледате на: https://www.instagram.com/

Tова ще са първите празници на Eva с мексиканския бизнесмен Jose Baston, за когото се омъжи по-рано тази година. Още през 2015-та тя загатна за сватба по време на почивката им в Дубай. Това е третият брак за брюнетката. От 2002-ра до 2004-та беше вречена във вярност на актьора Tyler Christopher, а от 2007-ма до 2011-та беше съпруга на френската баскетболна звезда Tony Parker.



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: