вторник, 22 ноември 2016 г.

Lewis Hamilton става певец

Състезателят опитва от години да направи собствен хит. Преди седмица най-накрая той записа песен заедно с приятелката си Winnie Harlow в студиото на Tine Tempah в Лондон. 
31-годишният пилот и 22-годишният модел били в студиото на рапъра във Великобритания преди броени дни. Проектът още е в процес на обработка - трябва да се нагласят бийтовете, мелодията и т.н. Състезателят на "Формула 1" обаче е абсолютно уверен, че сегашната му половинка ще му помогне да стартира кариерата си на изпълнител.

Lewis отдавна мечтае да направи свой сингъл. По близки до двойката разкриват, че той завел красавицата в студиото, защото тя била неговата муза и вдъхновение. Някои даже се шегуват, че Hamilton копира художниците и фотографите в това отношение.

Harlow е от Канада, а в момента цялата музикална индустрия е насочена натам. Drake, Justin Bieber доказаха това като оглавяват класациите непрестанно. Това е причината британецът да търси подкрепата на жената до себе си. 

Цели осем години шампиона се събира и разделя с певицата Nicole Scherzinger, но така и не реализира собствена песен докато беше с нея. Започна да ходи на уроци по пеене през изминалата година, за да усъвършенства вокалните си възможности. Не е изненада за никого, че Lewis е педант и че иска да е най-добрият във всичко, което прави дори когато става дума за музика. Той вече си има и вокален педагог, който го тренира и го учи как да пази гласа си в най-доброто му състояние.



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: