вторник, 15 ноември 2016 г.

Dwayne Johnson е най-сексапилният мъж

Според класацията на списание "People" Скалата е най-привлекателният мъж за 2016-та година. От 1985-та насам този приз са получавали Chris Hemsworth, Bradley Cooper, Ryan Reynolds, Channing Tatum, George Clooney, Johnny Depp и Richard Gere.
Johnson беше избран от изданието за най-сексапилният мъж на годината. Той ще бъде удостоен с честта да позира на корицата на списанието. 

Първият носител на тази награда е Mel Gibson. Миналата година отличието взе футболиста David Beckham. Скалата ще е вторият цветнокож победител в класацията. Denzel Washington е първият такъв представител, който печели статуетката през 1996-та.

Въпреки че в момента основното му занимание е киното, Dwayne отделя по няколко часа за "WWE", от където стана известен. Той се отказа да работи за кеча на пълно работно време още през 2004-та. За кратко актьора се превърна в един от най-рентабилните звезди в Холивуд. Мачото участва в продукции като "Pain & Gain", "Central Intelligence" и "Fast & Furious".

Един от последните проекти на красавецът е мюзикъла на Disney "Moana". Догодина феновете му пък ще го видят в новия епизод на "Fast & Furious", както и в "Baywatch" и "Jumanji". След това кечистът ще започне снимки по филма за супергерои "Shazam" и "San Andreas", а през 2018-та ще излезе "Rampage", който отново е с негово участие.

Лятото американецът грабна друга награда. Той беше обявен от списание "Forbes" за най-високоплатеният артист в света, защото приходите му достигат близо 65 милиона долара. 



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: