петък, 18 ноември 2016 г.

"The Rolling Stones" работят по нов албум

Музикантите имат нови парчета, които чакат да запишат и които ще бъдат включени в следващата им компилация. Тя ще излезе малко след "Blue & Lonesome", която съдържа основно блус кавъри.
На 2-ри декември ще излезе 25-ят американски и 23-ят британски албум на рокаджиите. Той ще е първият албум на групата изцяло с блус кавъри. Последният проект, по които работеха момчетата беше "A Bigger Bang", който се появи през 2005-та.

Mick Jagger, Ronnie Wood, Keith Richards и Charlie Watts са отделили част от песните за новия си албум, който ще съдържа авторски парчета. 

Keith Richards заяви: "Причината да залитнем към блуса беше че имаме ново студио и нови помещения. Винаги отнема време да свикнем към звука. Така че казах на Ronnie и Mick: "Нека просто да забием на блуса.". Нещо, което ни е познато, за да можем да обединим звуците. Стана толкова бързо и толкова добре. Тогава Мick каза да направим "Howlin' Wolf", след нея последва друга и докато се усетим вече имахме албум, който дори не планирахме.".

По думите на  Ronnie Wood ще е необходимо време докато излезе новата им компилация. "Това е, по което работим. Ние решихме да отрежем тези блус песни, които сме свирили само един или два пъти. Направихме албума за два, три дни. Новият албум ще отнеме малко повече, защото трябва да седнем, да го обмислим и променим някои неща.".

От своя страна фронтменът заяви за "Billboard": "Работим по него от скоро. Имаме още доста докато го довършим. Мисля, че звучи наистина невероятно и гледаме напред докато не го освободим.". Jagger е уверен, че издаването на албума може да се случи през 2017-та докато Richards е категоричен, че не може да предвиди бъдещето и да се обвърже с конкретна дата или година.



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: