сряда, 9 ноември 2016 г.

"Мисията невъзможна 6" излиза през юли 2018-та

Официалната премиера на новият филм с участието на Tom Cruise ще бъде през лятото на 2018-та. Това обявиха от "Paramount Pictures". 
Лентата ще бъде представена първо пред американската публика на 27-ми юли. Това е стратегия от страна на екипа, защото по същото време се очаква да се появи и "Aquaman" на James Wan. В него Jason Momoa играе главната мъжка роля.

Все още не са ясни датите за премиерите на двата филма във Европа и Великобритания, но най-вероятно ще са близки до тези в САЩ. 

Феновете на "Мисията невъзможна" сигурно са запознати, че всеки епизод до този момент е имал различни режисьори и директори. Christopher McQuarrie обаче ще е първият, който ще работи по две части. Миналата година той застана и зад реализирането на "Мисията невъзможна: Престъпна нация".

В предстоящото шесто продължение на сагата героят на Cruise - агента Ethan Hunt ще е за шести път в кадър докато Jeremy Renner (William Brandt), Simon Pegg (Benji Dunn), Rebecca Ferguson (Ilsa Faust) и Ving Rhames (Luther Stickell) ще са едва за четвърти. 

Франчайзингът придоби голям успех през годините. Приходите от него са близо 3 милиарда миларда долара.

От "Paramount Pictures" анонсираха и проекта на  Alexander Payne "Downsizing", в който ще се включат имена като Matt Damon, Kristen Wiig, Christoph Waltz, Alec Baldwin, Neil Patrick Harris и Jason Sudeikis. Той трябва да излезе в кината на 22 декември 2017-та.



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: