понеделник, 7 ноември 2016 г.

Justin Bieber и Lady Gaga с най-много награди от MTV EMA's 2016

Европейските видео музикални награди на медията се състояха вчера в Ротердам. Канадецът и американката си тръгнаха с най-много статуетки от събитието. 
"Песен на годината" стана хита "Sorry" на Biber. Очаквано именно неговите фенове спечелиха приза за най-подкрепящи почитатели. Gaga грабна две награди за "Най-добра изпълнителка" и за "Най-добра визия".

Момчетата от "Twenty One Pilots" спечелиха за "Най-добро алтернативно представяне" и за "Най-добро живо изпълнение". Martin Garrix бе удостоен със статуетките "Най-добро световно изпълнение" и "Най-добро електронно изпълнение".

Най-голямата изненада на вечерта се оказаха Adele и Beyonce. Нито една от двете не получи отличие макар всяка да имаше по четири номинации. Съпругата на Jay-Z беше номинирана за най-добър видеоклип за "Formation", за най-добра певица, за най-многобройни фенове и за най-добър местен изпълнител в САЩ. Британката пък участва в надпреварата за най-добра песен за сингъла "Hello" и въпреки това си тръгна с празни ръце.

Дамите от "Little Mix" си отидоха с признанията "Най-любимите изпълнителки от Великобритания" и "Най-добро ирландско участие". The Weeknd, който си партнира с Daft Punk, отнесе със себе си приза за "Най-добро видео" за "Starboy". Shawn Mendes пък бе отличен за "Най-добър изпълнител".

Бандата "Green Day" закри церемонията и също така спечели специалната награда "Global Icon Award". По този начин организаторите искаха да почетат музикантите, които създадоха групата точно преди 30 години. Приемайки статуетката от актьора Idris Elba, фронтмена Billie Joe Armstrong заяви: "Искам да кажа едно нещо. Наистина е страхотно да сме в Европа точно сега. Най-хубавото е, че сме вън от Америка само за секунда, защото тези ужасяващи избори ни побъркват.".

На посоченият линк можете да видите всички категории и победителите в тях от MTV EMA's 2016: http://tv.mtvema.com/



Снимки - https://www.google.bg/
Колаж - "Импулс"

Няма коментари: