вторник, 4 март 2014 г.

Криско: Не вярвайте на медиите

Днес рапърът предпремиерно представи най-новият си проект в сутрешният блок на Нова ТВ. Той разказа с какво е по-различен този клип и какви са новите скандали около него.
Новата песен на Криско се казва "Хората говорят", а видеото към нея ще бъде пуснато в интернет в 21ч. на 4 март. За първи път звездата посвещава парче на жълтите медии у нас. 

Аранжиментът, музиката и текста са дело на Кристиан Талев. Режисьор на клипа е Bashmotion. Цялата концепция на проекта е доста по-различна от всички останали, в които сме свикнали да виждаме момчето от Габрово до този момент. Няма го парти настроението или готините момичета с оскъдни дрехи. Голяма част от видеото е в черно-бели кадри и се разказва за журналисти, музикални продуценти и т.н.

От известно време насам Криско е един от любимците на папараците в България. Именно това е причината той да им посвети новият си сингъл. Разбира се, най-интересни и търсени са клюките за личният му живот и скандалите, в който той се забърква или го забъркват. Определено обаче на певеца не му се нрави, че вместо за музиката, която прави, репортерите пишат предимно за провокациите около него.

Така например преди дни рапърът написа статус в социалните мрежи и нарече всички лекари "селски". Това изказване не се харесало на медицинските служители в Александровска болница и те написали отворено писмо до медиите по този повод. Днес в "Здравей, България" 25-годишният изпълнител и продуцент обясни, че не е искал да обиди всички лекари, а само тези, които не си вършат работата съвестно. Той даде пример, че на него и негови близки често пъти са им били поставяни погрешни диагнози. 

Въпреки сензациите талантливият младеж не спира да обикаля страната и да радва феновете на българският хип-хоп. На 7 март пък ще има концерт в клуб "Utopia" във Виена. 





Няма коментари: