понеделник, 17 март 2014 г.

Beyonce не иска да ходи на сватбата на Kanye&Kim

Певицата не одобрява факта, че Kardashian иска да излъчва сватбата си по телевизията. Бионсе все пак ще присъства на събитието, но счита, че някои неща са "прекалени".
Въпреки че Kanye West и Jay Z са големи приятели, наскоро стана ясно, че мъжът на изпълнителката няма да е кум на колегата си. Дни по-късно разбираме каква е истинската причина за това.

32-годишната дама мисли за "лигаво" желанието на Ким да се покаже в "Keeping Up with the Kardashians" по време на сватбената си церемония. Певицата е била категорична и е казала на рапърите, че няма да се снима в шоуто на Kardashian без значение от обстоятелствата. 

Както знаете, сватбата на Джей Зи и Бионсе беше тайна. Само най-близките им роднини и приятели споделиха с тях интимният момент. Този брачен съюз обаче ще е в пълна противоположност на виждането на двойката, която се обрече във вярност през 2008-ма. Нещо повече - за Би това е проява на лош вкус.

Ако мотото на изпълнителката е "Колкото по-малко, толкова повече.", то девизът на американският модел с арменски произход е "Колкото повече, толкова по-добре.". 

Медиите в САЩ пускат слухове, че на г-жа Картър не й се ходи на сватбата, но знае, че трябва да го направи. Тя е обещала на Уест, че ще присъства, защото той ги приема като семейство. Джей Зи и младоженецът са най-добри приятели и само заради това певицата е склонила да отиде на събитието.

Влюбените настоявали всички гости да подпишат споразумения за конфиденциалност, но се съгласили, че звездната фамилия няма да се съобрази с техните мерки за сигурност. 

"Няма начин Кание да помоли Джей Зи и Бионсе да подпишат подобен документ или да им вземат мобилните телефони. Той е сигурен, че нито един от тях няма да предаде доверието му.", пишат още папараците от RadarOnline.com. 








 Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: