четвъртък, 27 март 2014 г.

J Balvin идва в България през април

Това ще е първото посещение на музикантът у нас. J Balvin обаче се готви дори за второ такова, обяви лично той в интервю за нашето радио"Фреш". 
Balvin ще дойде в София, за да представи песните от дебютният си албум "La Familia". Само за половин година изпълнителят от Колумбия събра фенове навсякъде по света. Въпреки че се занимава с музика от 7 години насам, за 28-годишният талант 2013-та се оказа най-успешната година в професионалната му кариера. Това, което го радва най-много е фактът, че въпреки испанският език, който не е разбираем за част от меломаните, тe все пак са луди по проектите му.

На 4 април в зала 3 на НДК певецът ще направи първият си концерт в България. Цената на билетите е 25 лева, а началният час на шоуто е 20:00. 

Сърцатият J разкри, че една от тайните му е именно в близкото и приятелско отношение, което има между него и почитателите. След като научи, че българите са топла публика и по-много критерии прилича на латиноамериканската, музикантът се закани да повтори посещението си в страната ни.

Балвин се възхищава на Daddy Yankee, Шакира, Хуанес, Джъстин Бийбър, Дрейк и други. Това, което липсвало в музикалният бизнес било изпълнител, който да рекламира urban стила. Така се появил той. В най-новата компилация на младежът ще намерите смесица от диско, електро, r&b, drum&bass и reggaeton.






Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: