вторник, 25 март 2014 г.

Боби Кристина Браун става певица

Дъщерята на легендарната Уитни Хюстън намекна, че може да стартира своята музикална кариера в най-скоро време. Тя лично съобщи новината в социалните мрежи.
21-годишната Боби Кристина смята, че е наследила гласа на майка си. Дали на шега или да подразни феновете на покойната звезда, девойката написа в twitter следното:"Обмислям го. Тя имаше едно момиче, едни бели дробове и страхотен, незабравим глас. Кой мислите, че може да има нейните вокални възможности?".

Разбира се, този пост предизвика бурни реакции и хиляди коментари. Момичето, което е от музикално семейство и чийто баща също е певец, със сигурност има какво да даде на меломаните. Тя отвръщаше благосклонно на тези, които се радваха на вестта, а критиците ги поставяше на място.

Така например потребителят TayAmazin написа: "@REALbkBrown wow момиче. Никой няма нейният глас. Пожелавам ти успех! Развълнуван съм да чуя какво ще запишеш.". Боби отговори: "Ти подценяваш това, което тя е направила.".

Има слухове, че на госпожицата ще й бъде оказана помощ не от кого да е, а от Mariah Carey и бившият съдия в "Аmerican Idol" Randy Jackson.

RadarOnline.com вече публикува статия, в която се казва, че Марая и Ранди са били много близки приятели на Уитни и били съкрушени, когато тя е починала през 2012-та. Сега Ранди решил, че иска да помогне на Кристина да стане звезда. Кери също била съгласна и искала да се включи за реализирането на идеята.

"Марая би се радвала много ако е ментор и би давала съвети на Боби, защото тя и Ранди са толкова близки. Те имат дългогодишен музикален опит зад гърба си и биха споделили всичко, което знаят с Боби Кристина.", пише още изданието.





Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: