четвъртък, 6 март 2014 г.

Уинона Райдър против подмладяващите процедури

Актрисата е категорична, че няма да прибегне към козметични или пластични корекции. Според нея хората, които се подлагат на тези процедури изглеждат "странно" след тях.
Дамата, която през 2013-та навърши 42 години, признава, че се наслаждава на естествената си красота и на бръчките си. Уинона счита, че по този начин трупа житейски опит и че има нещо чаровно в чертите на всеки, който остарява. Актрисата мисли, че когато е себе си има по-голяма възможност за по-интересни роли в киното.

В последно време все повече известни жени се обявяват против пластичните операции и ботокса. Така например Никол Кидман, Камерън Диас, Дженифър Лопес са само част от популярните лица, които не биха правили експерименти с външният си вид. 

Райдър споделя пред британското издание "Stella magazine": "Хората говорят за бръчките по лицето и казват: "Сигурно искаш да направиш нещо за тези...." Не искам да осъждам никой, който вече има някакви корекции, защото се притеснявам. Когато видя актриси, които познавам, обичам и уважавам и вече са си направили някаква процедура, но това е малко странно за мен. Аз искам и предпочитам да изглеждам на моите години."

Брюнетката разкрива още, че никога не е мечтала да бъде звезда. Единственото, което е искала и продължава да желае е да работи и да си върши съвестно работата. До този момент директорите на големите продукции са й давали роли на подрастващи момичета, ето защо сега тя се наслаждава на зрялостта си.

Друг любопитен факт около живота на бившата любима на Джони Деп е, че като малка работела в индиански резервати. Именно там научила, че възрастните хора се уважават повече."Тъжно е, че не се отнасяме по-достойно към по-възрастните тук.", допълва още талантливата американка.






Няма коментари: