вторник, 18 март 2014 г.

Cameron Diaz не иска да играе във филми за изневери

Звездата счита, че рано или късно в живота на всеки идва момент, в който той ще се почувства измамен и предаден. Блондинката обаче не изгаря от желание да участва в подобни проекти.
41-годишната актриса, която влезе в ролята на Carly в "The Other Woman", призна, че не иска да прави филми за изневери. В лентата героинята й се среща с женен мъж без дори да подозира за това.

Камерън казва пред сп."OK!": "Аз не заснех филма, за да правя изявления след него. Моето убеждение обаче е че нямам интерес да участвам в продукции, в които мъже изневеряват на жените си. Това не е нещо, което ме вълнува."

Според дамата всеки е изневерявал и на всеки са му изневерявали. Тя не мисли, че може да промени този факт и дори и да можеше не знае как би го направила. "Не искам да съдя никого, аз дори не знам как би могъл да се реши такъв проблем.", споделя красавицата.

Диас смята, че всички човешки същества страдат в определен миг от живота и вярва, че трябва да се учим от грешките, които сме допускали. 

Тя допълва: "Ние сме човеци. Ние сме объркани. Не можеш да преминеш през живота без да си получил няколко белега. Не може да си невредим. Всичко е било писано да се случи, важното е да си вземем поука и да продължим напред."





Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: