сряда, 12 март 2014 г.

Pharrell, Alicia Keys и Kendrick Lamar с общ проект

Музикантите записали заедно песента към лентата "The Amazing Spider-Man 2". Продуцент на проектът е Уилямс, който наскоро издаде нов албум.
Парчето се казва "It's On Again" и в него се включват основно Alicia Keys и Kendrick Lamar. Това е официалният саундтрак към филма за супергероят. 

Известният композитор Hans Zimmer е ръководител на общата колаборация и до момента успешно работи с триото. Разбира се, очакванията са, че сингъла ще стане популярен, защото и тримата изпълнители имат сериозни фенове зад гърба си.

По този повод певицата сподели: "Много съм развълнувана да съм част от тази невероятна колаборация. Това е продължението на "Spider-Man" и мисля, че песента е успяла да пресъздаде историята и смисъла на филма. Ние чувстваме и вярваме, че крайният резултат ще бъде необикновен. Има нещо героично във всеки един от нас."

Основните реплики в бъдещият хит са именно на чаровната дама. В някои от куплетите се чува и Kendrick. 

Фарел пък казва: "Hans създаде нещо култово и беше истински вълнуващо да работим отново заедно. Когато правех песента знаех, че трябва Alicia и Lamar да са в нея. Те я превърнаха и я качиха  на едно друго ниво."

Както знаем, рапърът и продуцент, беше номиниран за "Оскар" за "Happy", която е саундтрак към "Despicable Me 2". За съжаление не успя да грабне приза, но пък накара целият свят да се радва и да танцува с него.

Преди броени дни Williams издаде вторият си самостоятелен студиен албум "Girl". В него той има дуети с Джъстин Тимбърлейк, Майли Сайръс и разбира се с Алиша Кийс. Общото им парче се казва "Know Who You Are".







Снимки - https://www.google.bg/


Няма коментари: