сряда, 26 март 2014 г.

Гуинет Полтроу и Крис Мартин се разделиха

Двойката реши да сложи край на взаимоотношенията си. Повече от година влюбените се опитвали да запазят семейството си, но без успех.
Звездното семейство публично обяви вестта, че прекратява брака си, но увери феновете: "Ние сме и винаги ще бъдем едно семейство.".

Полтроу и Мартин се женят през декември 2003-та, а новината за раздялата им беше съобщена на сайта на актрисата на 25 март.

Постът беше озаглавен "Съзнателно разделяне" и гласеше следното: "С натъжени сърца Ви казваме, че взехме решение да се разделим. Работихме упорито повече от година - понякога сме били заедно, понякога отделно, за да подобрим отношенията си. Ние стигнахме до заключението, че докато се обичаме един друг, ще си останем разделени."

"Ние сме и винаги ще бъдем семейство. В много отношения сме по-близки, отколкото сме били преди. Ние преди всичко сме родители на две прекрасни деца и искаме да се уважава тяхното и нашето спокойствие и личен живот в този труден момент. Винаги сме обсъждали връзката ни насаме. Надяваме се, че с това решение ще продължим да бъдем същите добри родители.", се казва още в публикацията.

Гуинет и Крис се запознават на концерт на "Coldplay" през 2002-ра и стават семейство година по-късно в Южна Каролина. През всички тези година те са имали няколко трудни етапа в живота си. 

През пролетта на 2013-та 41-годишната дама проговори за тях пред британското списание "Glamour". Тя сподели: "Трудно е да си омъжен. Преминаваш през прекрасни и ужасяващи неща. Ние не сме по-различни от останалите двойки." Двамата имат дъщеричка на 9 години - Apple и момче на 7 - Moses.

Разбира се, почитателите на едно от най-обичаните британски семейства, бяха съкрушени от новината за развода им.




Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: