сряда, 19 март 2014 г.

J. Lo с нов албум това лято

Скоро феновете на певицата ще имат нов повод за радост. Тя ще издаде десетият си студиен албум на 17 юни.
Първият сингъл от компилацията на изпълнителката се казваше "Same Girl" и в него тя рязко сменя стила. Там я видяхме да разказва за лицемерните хора, а визията й беше леко улична, гангстерска. 

Наскоро Лопес се включи в новото латино парче "Adrenalina" на Wisin, в което участва още и Рики Мартин. Броени месеци преди световното първенство по футбол в Бразилия музикантите определено умеят да привлекат меломаните и футболните запалянковци към проектите си.

Освен това Джен не спира със заигравките на думи. Преди години дамата реализира "Papi", в който имаше изключително много танцьори. Буквално преди дни тя пусна видео към "I Luh Ya Papi", където пак променя поп стила с r&b и hip-hop. Нищо чудно и новият й албум да е с такъв привкус.

J.Lo разкри в интервю за радио "Hot", че дискът ще бъде на пазара на 17 юни. Тя каза: "Мисля, че се крие танцьор вътре в мен. Обичам да правя музика. Въпреки че това е 10-тият ми албум, се чувствам така все едно този ще е дебютният ми."

Все още албумът няма заглавие, но е в заключителната си фаза. В него ще има общи песни с  Robin Thicke, Big Sean, Tyga, както и специален дует с Maxwell.

В "I Luh Ya Papi" певицата си партнира с French Montana."Когато режисьорът на видеото дойде и ми каза каква е идеята се съгласих. Като ще правим рап видео и ще рапирам, трябва да има цял куп от момчета по бански костюми около мен. Беше много забавно докато снимахме. На тях им беше доста неудобно.", допълва още латино дивата. Тук можете да гледате въпросният клип: https://www.youtube.com/.







Няма коментари: