сряда, 5 март 2014 г.

Кейт Бланшет посвети татус на "Оскар"-ът си

Актрисата спечели статуетка за "Най-добра главна актриса" за ролята си в "Син Жасмин". Това е и причината тя да реши да запечата момента върху тялото си.
Една от най-красивите и талантливи жени в Холивуд, по която не може да се видят татуировки, както например при Анджелина Джоли, все пак е отбелязала победата си по нестандартен начин.

Дамата е била забелязана в денят след наградите да посещава Shamrock Social Club, Калифорния. От там си е тръгнала с черна превръзка на китката. Кейт е била в студиото заедно със съпругът си Andrew Upton и техните приятели Amy Adams и годеникът й Darren LeGallo. 

Според в-к "New York Post" Бланшет е била в студиото, в което преди нея татуси там са си правели Johnny Depp, Lady Gaga и Harry Styles. Любимият на актрисата Amy Adams също имал превръзка на едната си ръка, но не се знае какво е било изписано или изобразено. 

Персоналът отказва да коментира случилото се, но те публикуваха в туитър следното съобщение: "Поздравления за нашите приятели @ JaredLeto и # CateBlanchett за тяхните # Оскар награди! ( SIC ). ''.

Това не е първата татуировка за австралийката. В интернет има снимка, на която се вижда, че докато дизайнерите на Диор й взимат мерки за костюм около долната част на корема й били изписани инициалите на съпруга и децата й. 

Когато журналисти са питали звездата дали има татуси върху тялото си, тя винаги е отговаряла лаконично на въпроса. Доказателство за това, че явно актрисата не обича да говори по темата е и фактът, че вчера беше гост в "Шоуто на Елън", където също не се похвали с новата си придобивка. Фотосите обаче са на лице. Можете да ги разгледате тук: www.popsugar.com.






Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: