понеделник, 24 март 2014 г.

Mila Kunis е бременна?

Мила и Аштън очакват първото си дете. Съвсем наскоро стана ясно, че двойката е сгодена, но чак сега излиза и истинската причина за това. 
Според сп."People" въпреки че е им е малко рано да стават родители влюбените били много щастливи от този факт. Преди месец 30-годишната актриса се появи с голям диамантен пръстен, след което медиите гръмната с новината, че ще е бъдещата госпожа Къчър. До този момент обаче двойката не е обявила официално вестта за годежа си.

Звездите не са очаквали, че папараците ще научат за бебето. Те все още не са започнали да планират сватба. Преди броени дни "E! News" съобщи, че дамата е била забелязана в клас за бъдещи майки в Лос Анджелис. Дали пък новороденото няма да ускори процеса и да видим гълъбчетата да минат под венчилото в най-скоро време?!

Артистите започнаха да излизат през 2012-та, след развода на младока с бившата му съпруга Деми Мур. Мила и Аштън се познавали от години, защото са работели заедно в хитовият сериал "That '70s Show".

Смята се, че 36-годишният красавец си е паднал по Кунис още тогава, но предвид статуса му, отношенията им се развиват години по-късно. "Той беше толкова влюбен в Мила докато снимаха заедно. Той я боготвореше, не спираше да говори за това колко е красива.", споделят приятелите му.

Наскоро американката с украински произход разкри любопитни подробности около романса им."Имахме срещи, които наричахме "нощите на бялата тениска". Нищо специално, просто беше нещо, което обичахме да правим. Ходили сме на боулинг, вечеря в китайски ресторант или сме пили вино някъде. Мисля, че това беше едно от най-хубавите неща, които сме правили заедно. Разбира се, понякога беше приятно и просто да си останем у дома.", допълни още тя.






 Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: