понеделник, 12 май 2014 г.

Вижте победителите в ГМН на БГ Радио 2014

Близо два часа и пред 15 хиляди души публика едни от най-обичаните родни изпълнители представиха най-новите си проекти в Благоевград. Разбира се, някои от тях си тръгнаха с награди.
Невена Цонева откри церемонията, а Лео, Играта и Starlight я закриха с най-новият им хит "Лято". Водещ на събитието беше Любо Киров, който грабна два приза - за най-добър изпълнител и за текст към песента "Играя стилно".

Тази година организаторите заложиха на това музикантите да представят най-новите си сингли на сцената на Годишните Музикални Награди на медията. Единствено Дивна изпя вече старата си песен "Моята музика". За сметка на това Графа, Печенката и Прея изпълниха "Закъснявам, човек", Мария Илиева и Криско са направили дует и дни по-рано участваха в "Dancing Stars", където промотираха "Видимо доволни". Ангел и Моисей, Pavell&Venci Venc’ и Dexter, които станаха любимците на народа с "Знаеш ли кой видях, брат?" имат ново парче. То се казва "Къде си, брат?". 

Сантра участва в колаборацията „Изгрева и залеза“ на рапърите Pavell и Venci Venc’. Мариана Попова пък и Б.Т.Р. представиха парчето "Несбъдване". Дебютният си сингъл "Самурай" изпълни Жана Бергендорф. Били Хлапето и Михаела Филева също имат нов общ проект "В реда на нещата" и зарадваха публиката с него. Камелия Тодорова очарова меломаните с песен, посветена на покойната Ана Мария Тонкова. Именно на нейно име екипът на радиото връчи за първи път награда за вдъхновение. Група "Сигнал" получи статуетка за концерт на годината. Той се състоя в края на 2013-та в "Арена Армеец", а повода беше 35 години от създаването на бандата.


Ето и пълният списък с победителите: 

БГ Текст 2014 - „Играя стилно“ - Мария Илиева и Любо Киров 
БГ Албум 2014 - “Ruth” - Рут 
БГ Изпълнител 2014 -  Любо Киров 
БГ Изпълнителка 2014 - Михаела Филева 
БГ Дуо/Трио 2014 - Ангел и Моисей 
БГ Дебют 2014 - VenZy 
БГ Видеоклип 2014 -Захир, Ice Cream; реж. Малин Миланов – Монти 
БГ Песен 2014 - Аз искам, Революция Z 
БГ Група 2014 - Б. Т. Р. 
БГ Вдъхновение „Ана Мария Тонкова“ 2014– Камелия Тодорова 
БГ Концерт 2014 - Сигнал


Тези, които пропуснаха излъчването на проявата по телевизията, могат да му се насладят тук: http://play.novatv.bg/.





Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: