вторник, 20 май 2014 г.

Ciara роди момченце

Певицата стана майка за първи път рано в понеделник сутрин. Името на детето все още не е ясно, но родителите вече са му измислили псевдоним.
Според в-к "New York Post" Ciara е родила много рано на 19 май в болница в Л.А. Това е първото дете за изпълнителката, която е сгодена за Future. За него това е четвъртото му отроче. 

Въпреки че не се знае името на новороденото, наскоро дамата призна, че тя и годеникът й са избрали псевдоним на сина им. "То стана естествено. Просто идва от това какво чувствам в душата и тялото си в момента.", споделя звездната мама.

Тя разкрива още, че цялата бременност е била лесна. "Не знаех какво да очаквам, но беше доста лесен процес и много се забавлявах. Сериозно, това е най-готиното преживяване в живота ми. Да знаеш, че можеш да го направиш е такова благословение. Аз буквално съм обсебена от деца и нямам търпение да имам свое към което да съм превързана.", казва R&B дивата.

Ким Кардашиян, която роди миналия юни дъщеря на рапъра Kanye West, е давала полезни съвети за майчинство на певицата. Тя допълни: "Ние наистина си споделяхме много лични, женски неща. Имахме страхотни разговори."

Щастливите и известни родители обаче все още не са съобщили публично новината пред феновете си.





Няма коментари: