четвъртък, 1 май 2014 г.

Chris Martin няма да се ожени отново

Фронтменът на "Coldplay", който се раздели с жена си през март, изживява трудно момента и цялата публичност му идва в повече. Ето защо той е склонен на крайни решения.
Мартин беше женен за Гуинет Полтроу над десет години. От нея той има две деца. Това е и причината музикантът да е все още в шок след случилото се. Според вестник "Daily Star" той има травма от тежката раздяла и не желае да повтаря стари грешки.

Близки до певецът споделят: "Това е труден момент за Крис и той абсолютно не понася как папараците му се месят в личното пространство и мръсното му бельо. Той е много потаен човек. Крис не се чувства удобно да говори за това. Той самият е разочарован и ядосан от начина, по който се даде гласност на раздялата им."

По думите на приятелите на Мартин посланието, което актрисата публикува в сайта си е написано така че да го злепостави. Ето защо британецът се чувства наранен и засрамен. Някои считат дори че новото му парче "Magic" e написано специално за блондинката.

"В действителност той никога не е мислил, че хората извън неговото обкръжение трябва да знаят какво се случва в живота му.", разкриват още близките на изпълнителя.





Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: