понеделник, 5 май 2014 г.

Папарак преследва Lorde

Фотографът не спира да я дебне и певицата вече се страхува от него. За този проблем сподели лично тя в социалните мрежи преди дни.
17-годишната госпожица написа в туитър, че Simon Runting нарушава личният й живот и спокойствие. Нещо повече - тя дори се страхува от него. 

Изпълнителката публикува негова снимка с текст: "Този човек ме следи. Снима ме и ми нарушава личното пространство. Страхувам се от него. Той често посещава Auckland Central. Това не трябва да бъде прието като стандарт за младите жени и за всички в тази индустрия."

Малко след това тя сподели линк към личният му профил във фейсбук. Това, че си сниман редовно идва регулярно с факта, че си известен. Ако се случва постепенно чувството няма да е толкова неприятно, счита новозеландката.

Тя написа още: "Отказвам да ставам съучастник и отказвам да стоя пасивна по отношение на мъже, които системно ме подлагат на стрес и страх."

Не е ясно какво е предизвикало тази реакция на певицата, но това не е първият път на папарака, в който ядосва знаменитост. Миналата година Риана го удари, след като той я снима в хотелската й стая в Нова Зеландия увита в одеяло. 





Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: