четвъртък, 8 май 2014 г.

Usher записал песен с Chris Brown

Певецът потвърди слуха, че има общ проект с колегата си, който в момента е в затвора. Песента ще е част от осмият студиен албум на Usher.
По думите на изпълнителят парчето ще опише състоянието на Браун в момента, който излежава присъда за нарушаване на условията на пробацията си. 

R&B звездата споделя пред "Revolt TV": "Песента, която направихме заедно, ще даде отговори на много въпроси. Има много мистерия за много неща, според мен, а реалността е, че всички сме човешки същества. Всички можем да се учим от трудностите. Хората трябва да се обединят и да си дадат сметка защо се влюбват в човек на изкуството и защо имат чувства към непопулярна личност."

Usher признава, че не е имал възможност да говори с Крис, след като е влязъл в затвора. Според него обаче младежът е на "добро място", за да осмисли гневните си постъпки по-рано тази година.

"Не сме говорили, но когато излезе за първи път от клиниката за рехабилитация, имахме дълъг разговор за това, че е имал време и е бил на място, където да е можел да обмисли действията си.", допълва музиканта.

Бившият любим на Риана ще остане зад решетките до юни. През краткото време, в което е бил навън той успява да запише сингъла "Loyal", който има голям успех в САЩ и Великобритания. 

Рапърът планира и дует с Ariana Grande, след като излезе на свобода. Двамата работиха по снимките на "Don't Be Gone Too Long", а официалната премиера на клипа била дни преди да бъде прибран "на топло".




Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: