вторник, 13 май 2014 г.

Варненци жадни за джаз

От 9 май до 4 юни Хилда Казасян тръгва на дългоочаквано национално турне. За концертът във Варна билети няма от седмица.
Наскоро чаровната певица представи най-новата си песен "Луди пеперуди". Дни по-късно отпътува към Русе, където беше първият от седемте лайфа в страната.

В проектът "Jazz&Me" участват още Христо Йоцов, Михаил Йосифов, Живко Петров и Милен Кукошаров. За момента турнето е доста успешно. В Морската столица билетите са изчерпани. Цените варираха от 10 до 25 лева, а желаещите да посетят събитието се оказаха повече от свободните места в Драматичният театър. 

Това говори за едно - Варна е гладна за култура. Ако сте ходили скоро на представление в някои от театрите в града, а и на спектаклите на Камен Донев например в Спортна зала (която се пука по шевовете всеки път), ще знаете, че рядко се намират билети за подобни прояви. Обикновено почитателите на културните мероприятия трябва да закупят поне месец по-рано ценните хартийки.

Блондинката споделя, че обича изключително много атмосферата в оперите и театрите. Дойде моментът, в който мечтата й се сбъдва. "Стратирахме турнето!!! Коооооолко съм щастлива! Залата в Русе беше претъпкана! Каква фантастична публика! Ето това беше едно истинско изживяване. Благодаря за Вашата обич, Русе! И ето, утре сме в Бургас и как ще се радвам и там да си "причиним" такова щастие. Чакам Ви в 19 в Операта!!! С обич Хилда", написа изпълнителката във фейсбук.

Ето и оставащите дати от обиколката на джаз музикантите: Варна – 15 май, Велико Търново – 16 май, Стара Загора – 23 май, Пловдив – 24 май. Финалът ще бъде в София на 29 май в Сатиричен театър „Алеко Константинов“. Поради големият интерес в столицата на 4 юни Хилда Казасян и колегите й ще се качат повторно на сцената на емблематичния културен дом. 




Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: