сряда, 7 май 2014 г.

Clooney предложил два пъти на Alamuddin

Първоначално любимата на актьора помислила, че е някаква шега или скрита камера. Наложило се той да я попита два пъти дали иска да стане негова съпруга.
Както знаете Клуни беше един от заклетите ергени на Холивуд. Дойде време, когато и той да мине под венчилото. Приятелката му Amal, която по професия е адвокат, познава любимият си и знае, че обича лудориите. Той я помоли да стане негова съпруга на романтична вечеря в дома му миналият месец. 

Това, което малко хора знаят обаче е че мачото трябвало да повтори поне два пъти въпроса си. Дамата не можела да повярва на думите му и мислила, че е поредната му шега.

"Джордж беше издухан от нейната страст, знания и силната й воля. Той се притесняваше, че някой друг ще му я отнеме ако се забави. Ето защо той приготви пръстен и за негова радост, тя се съгласи.", споделят близки до двойката.

Сватбената церемония ще е в тесен семеен и приятелски кръг в Италия в края на лятото. "Най-важните хора ще бъдат там. Но ще бъде частно парти, няма да има публичност. Ще има само роднини и приятели. Той чака дълго, но когато се захване с нещо, наистина го прави. Amal е избраницата.", разкриват още приятели на актьора пред сп."Grazia".

По тяхното мнение влюбените не само ще живеят заедно, но и ще работят заедно. Като отбор щели да бъдат непобедими.




Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: