вторник, 6 май 2014 г.

Пит и Джоли в общ филм отново

След 9 години Бранджелина ще участва отново в общ проект. Въпреки че подробностите около лентата все още се пазят в тайна, медиите бързо разпространиха слуха. 
Както знаете именно по време на снимките на "Mr and Mrs Smith" пламва любовта между Брад и Анджи. Почти десет години след това те се решават да играят отново в съвместен филм. 

Макар да няма много информация за продукцията, папараците съобщиха, че идеята за нея е на Джоли. Според "The Hollywood Reporter" проектът ще е любовна драма, която актрисата сама написала преди няколко години. 

Въпреки критиките "Mr and Mrs Smith" имаше голям успех, чийто приходи бяха на стойност близо 500 милиона долара от продадени билети по целият свят. Той описваше историята на нормална двойка, чиито взаимоотношения ставаха доста интензивни, когато някой разкриеше тайна на партньора си. Двамата бяха агенти и убийци на тайните служби. Нещата ставаха все по-сложни, когато новата им задача е именно човека, с когото живеят. Така вместо да се унищожат един друг обединяват силите си и любовта им става по-силна.

50-годишният актьор, който по-рано беше женен за Дженифър Анистън, след заснемането на филма и близките отношения с Анджелина, подава молба за развод.

"Няма много хора да гледат филм, в който родителите им се влюбват един в друг.", коментира Джоли пред "New York Times" за работата си с Пит в началото на 2008-ма.

"Обичам да съм с Брад. Много съм щастлива с него. Той е истински джентълмен, той е и много истински човек.", казва тя пред сп."People" през 2011-та.

В момента звездната двойка е сгодена и има шест деца.





Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: