четвъртък, 15 май 2014 г.

Потвърдено: Диляна Попова е бременна от Блатечки

Ако до този момент сте се чудели дали това е истина или не, то вече няма съмнения. Днес моделът гостува в Би Ти Ви, където потвърди слуха.
Поводът за гостуването на Диляна в "Преди обед" беше изчезването на обувките й след като доближи черната кутия пред Народният театър "Иван Вазов". Преди дни на Део пак там му изчезна колелото.

Разбира се, водещите нямаше как да не захванат темата за бременността. Попова призна, че е в петият месец и че през септември очаква първото си дете. То щяло да е момче, а бащата е Асен Блатечки. 

Моделът отказа да дава информация кога и по какъв начин е възникнала любовта между двамата. Както знаете те си партнираха в сериала "Стъклен дом" и мнозина са на мнение, че именно след снимките е пламнала искрата по между им. 

Актьорът, който беше женен и има 13-годишна дъщеря от съпругата си Катерина, все още публично не коментира промените в личният му живот. Брюнетката обаче не крие, че са имали период, в който е трябвало да се борят за чувствата си. По отношение дали Диляна се счита за виновна, че е развалила семейството на мачото, тя споделя, че имало моменти, когато се е мислила за такава и когато не. 

Стана ясно още, че Асен не е запознал щерката си с новата си изгора. Факт е, че той много искаше да има син. А моделът от известно време си мечтаеше да стане майка."Ситуацията около Асен и факта, че той имаше семейство, я приемам. Случиха се нещата. Свидетели сме на много такива връзки. Едно нещо не може да бъде взето на сила. Просто се случиха нещата. Приемам това като правилно нещо, което ни се случва.", заяви Попова.

Сега бъдещата майка работи в ателието си, където прави детска колекция. След време тя ще се радва и детето й да носи нейните дрехи. Колкото до киното и телевизията ги е оставила настрана и гледа да се наслаждава на майчинството.




Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: