понеделник, 1 септември 2014 г.

Александър Сано се ожени

След дългогодишна връзка и дете актьорът и неговата любима се врекоха във вярност. Сватбата е била преди броени дни в Лозенец.
Сано се оказа истински успешен, както в личен, така и в професионален план. През пролетта го гледахме в "Къртицата", където за малко да грабне победата. През трите месеца прекарани в изолация той не случайно наричаше пред камерите Нели Атанасова - "жена ми". В краят на 2013-та й предложил брак. Въпреки изкушенията в базата, нито за миг Сашо не помисли да обърне гръб на годеницата си. 

Феновете на "Под прикритие" го познават като Косъма, който загина в края на трети сезон. Години преди сериала обаче меломаните го помнят от групата "Братя Мангасарян", която нашумя с "Бай Мангау", "Теро реро" и други. 

Наскоро Среброто издаде своя авторска песен. Музиката и текстът са негово дело, а продуцент е Антони Рикев - WahTony от "Music Clinic Records"Можете да видите парчето тук: https://www.youtube.com/.

Красавецът и чаровната му половинка имат дъщеричка Ава, която е на 4 години. Те самите са двойка от шест. От предишната си връзка с покойния Иво Карамански водещата на "VIP News" има 19-годишен син, за когото Сашо се грижи като свое дете. 

Така на малка, плажна церемония край "Оазис" влюбените си казаха "Да". На събитието присъстваха много приятели и колеги на звездното семейство, което не подмина световните тенденции и си направи "селфи" с гостите за спомен. 

Жартиерът на булката отиде право в ръцете на Атанас Месечков, с когото тя си партнира в "Dancing stars". На проявата бяха още Мон Дьо и Ива Софиянска. 

На този етап една от мечтите на двамата е да имат собствен дом на Балкана, което им пожелаваме да стане реалност в най-скоро време. 




Снимкаhttps://www.google.bg/

Няма коментари: