сряда, 9 септември 2015 г.

Gwen Stefani се завърна обратно в студиото

Певицата разкри, че никога не е била толкова плодотворна и се радва, че записва нови песни. Въпреки раздялата със съпруга си дамата е решила да се отдаде изцяло на работа. 
Gwen, която се раздели с Gavin Rossdale преди броени седмици след 14 години съвместен живот, е впечатлена от себе си и усилията, които влага в музиката. 

Тя сподели пред сайта "TooFab": "Буквално съм се отдала на писане, каквото никога до сега не съм правила. Всеки път, когато отида в студиото винаги създавам парче и въпреки че нямам много свободно време вече имам близо десетина. Не са много, но за този кратък период мога да кажа, че такова чудо не ми се беше случвало.".

Блондинката е на мнение, че в момента е настроена добре и може да твори на спокойствие. Тя свързва вдъхновението си с това, че беше и част от последния сезон на шоуто "The Voice". "Не знам как стана. Поех това пътуване и започнах да пиша.", допълва красавицата. 

45-годишната изпълнителка признава, че това е първия път, когато отивайки в студиото не скучае, а истински се радва и работи здраво. "Може би никога през живота си не съм била на подобно място. Всичко, което искам е да съм там. Преди нямах желание и го правех насила. Сега е точно обратното. Говоря с момчетата и ги моля да ми се обадят, когато се освободят. Всеки път, когато ида записвам песен и след това силно си я пея в колата. Много е забавно.", казва още Stefani. 

Американската и британецът са подали молба за развод през август. Те имат трима сина, а като причина за фаталния край са изтъкнали непреодолимите различия по между им. Avril Lavigne и Chad Kroeger също се разделиха наскоро след двегодишен брак. "Имахме много незабравими моменти и това се отнася не само за нашия брак, но и за музиката. Ние все така си оставаме добри приятели и винаги ще се грижим един за друг. Благодаря на всички наши роднини, приятели и поклонници за подкрепата.", написа тогава в социалните мрежи канадката. 


Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: